Thursday, July 2, 2009

adoi..~_~

untuk pengtahuan rakan-rakan semua diriku ini amat malas melayan tag mengetag ni.malas nak layan dan malas nak tag orang lain.buat serabut otak jer..huhu..tapi almaklumlah tag ini telah diberi oleh abg aku, Huzaifah or lebih glamour dengan panggilan Jai kat uia ni(glamour la jgk..huhu..jgn marah bro)..ahaks..so nak tak nak terpaksa la aku melayan..huhu..so lets check it out..

>> 5 fakta menarik tentang pemberi award nih..

:: 1st, die ni abang kandung aku.sbb tu jgk die tag aku..haha

:: bufday die ari nih(2july)..haha..tak wish lg ni.sj nk buat senyap..haha

:: ni yang paling best..die baru tukar makwe..hahaha.bulan lps la..huhu

:: seorang yang angin jgk kadang-kadang.sampai kite pn hangin..tp kite adik.buat senyap je la..haha

:: n last skali die grad ujung tahun ni..heh

>>Tulis 10 fakta/hobi tentang diri sndiri sbelum memilih penerima award seterusnya.. (10??aku xde la hobi bnyk cam tu..adoi~~layan je la..huhu)

> pendiam..agak la..

> tak tetap pndirian sikit

> iman naik slow tp turun laju plak..huhhu..sedey..

> kurang keyakinan diri

> kurang motivasi

> suka makan..hahaha

> umur 21tahun(muda lagi..ahaks)

> bufday aku 4 jun 88..ha, ingt tau..huhu

> Anak ke-2 daripada 5 orang adik-beradik.sume laki..pergh

> aku ni businessman..aku da ade syarikat sendiri..anything, juz give a call..huhu


>> Pilih penerima award seterusnya..n describe tentang mereka..

danial- member usrah

izah - gud fren of mine

hidayah - member yang ganas..haha

kalu korg rajin layan je la eh..kalu malas.buat dek je la..lol..c ya ^_^

2 ulasan:

muhasabahsokmo said...

salam..huhu jahat la... x mo dah kawan

auz88 said...

haha..ala jgn marah..grau je huhu..