Tuesday, October 21, 2008

Riang Ria Ijtima' Aidilfitri AMAL UIAM

Pada 19hb Alumni Maahad Muhammadi(AMAL) telah mengadakan Ijtima' Aidilfitri AMAL UIAM.kehadiran agak kurang memberangsangkan tetapi program tetap berjalan lancar.Alhamdullillah...
Program dimulakan dengan ucapan dari persiden AMAL UIAM,dan diteruskan kepada ucapan wakil pelajar yang bakal graduat dari UIA iaitu bro asyraf dan sis fadilah.acara pada malam itu diteruskan pula dengan acara penyampaian cenderamata kepada pelajar yang bakal graduat iaitu seramai 10 orang.
tidak seri majlis tanpa persembahan sebagai kenangan.pada mlam itu kami dimuliakan dengan kehadiran seorang artis tanahair,Halim dari kumpulan Deevotees.kami sempat menyaksikan persembahab Halimberduet dengan Fakri, timb. presiden AMAL.dan di ikuti oleh persembahan lakonan dari wakil AMAL.
sebelum bersurai seperti kebiasaan majlis hari raya yang lain jamuan makan tidak pernah ketinggalan.kami di jamukan dengan nasi beryani yang ditaja oleh salah seorang ahli AMAL.Jutaan terima kasih diucapkan.
tidak banyak gambar yang boleh ku pertontonkan kerana pada malam itu ku sendiri menjadi pengacara majlis.suatu bidang yang mencabar dan baru bagi ku.apapun,aku sempat merakam sedikit keratan persembahan dari Halim yang menyanyikan lagu Ayat-Ayat Cinta...sekian..(^0^)0 ulasan: